Hozzávalók:
keserű csokoládé
durvára vágott mandulabél
Elkészítés:
1. A csokoládét megolvasztjuk gőz fölött. Belekeverjük a mandulát majd kanállal alumíniumfóliára halmokat rakunk.
2. Betesszük 3-4 órára a mélyhűtőbe, majd utána egy dobozban, tálban egymásra pakolva a jégszekrényben tároljuk.
Megjegyzés
Ezt lehet készíteni dióbéllel, kimagozott aszalt szilvával vagy kimagozott aszalt datolyával.
keserű csokoládé
durvára vágott mandulabél
Elkészítés:
1. A csokoládét megolvasztjuk gőz fölött. Belekeverjük a mandulát majd kanállal alumíniumfóliára halmokat rakunk.
2. Betesszük 3-4 órára a mélyhűtőbe, majd utána egy dobozban, tálban egymásra pakolva a jégszekrényben tároljuk.
Megjegyzés
Ezt lehet készíteni dióbéllel, kimagozott aszalt szilvával vagy kimagozott aszalt datolyával.
Comments