Skip to main content

Hogyan láthatjuk biztosan kedvenc oldalaink Facebook megjelenítéseit?

No ugye, egy más jellegű téma, melynek köze van a blogoláshoz. Mi mindannyian, akik blogírással foglalkozunk, tudjuk mekkora jelentősége van annak, ha az emberek látják a FB új megjelenítéseket. Mivel az FB-n folyamatosan találnak ki új dolgokat, ezért ma már nem láthatjuk automatikusan kedvenc oldalaink újításait. Tudtad hogy az FB rajongóidnak csak a 20% látja az újításaidat?
Jó mi?



A fenti képen láthatod, hányan a rajongók közül látták a beírásod. A Promote opció jobbról a FB egyik cseles húzása, mellyel azt akarja elérni, hogy fizess a reklámért!

Mit tehetsz, hogy ne maradj le a kedvenc oldalaid beírásairól (mint pl. az enyémről:)))?

A következőképpen kell eljárnod:

* tedd az egered a kedvenc oldalad "like" gombjára, majd a megjelenő ablakban NE CSEKKOLD  a "shows in news feed" (jelenítsd meg a hírek között) opciót



* add hozzá az oldalad egy "interest list"-hez (érdeklődési listához). Ha nincs megfelelő listád, FB segít kialakítani egyet. Ha kedve van:)



* most pedig biztosan tudnod kell, hogy belájkoltad az oldalam ugye?:) Így visszamehetsz az első lépéshez és becsekkolhatod a "Show in news fedd" opciót megint:))
..majd hozzáadod a "Favorite pages" listához.

Ennyi:) Ennyi önpromóció elég  a mai napra, legyen gyönyörű napotok, még gyönyörűbb hetetek!




Comments

Popular posts from this blog

Bujurdi (Μπουγιουρντί)

Apu és a babgulyás A mai babgulyás mellé, amit mindig szigorúan görögösen készítek, ami elsősorban azt jelenti, húsmentesen, készítettem kiegészítésképpen egy bujurdit . A bujurdi többféle lehet, a legismertebb  a paprika és feta sütőben. Leírom azt a változatot, amit mi nagyon szeretünk és bármilyen hamar összecsapott ebéd méltó kiegészítése (már ha éppen akadnak otthon hozzávaló alapanyagok).

Fügelekvár (Μαρμελάδα σύκο)

No itt az első aktuális beírás. Az utóbbi időben gyűjtögető életmódot folytatok:) Begyűjtök és elteszek:) Sajnos fügefa nincs a kertben és az udvaron. Férjem-uram semmiképpen nem akart, mert hogy olyan erősek a gyökerei, hogy később csak gondot okoznának a kertben vagy akár a ház alapjainál. Ugyanilyen okból nincsen eperfánk. Mindkettő miatt mindig szomorú vagyok, mikor eszembe jut, mert ez a két legnagyobb természetes árnyékot nyújtó nemesített fa Görögországban és annyira szerettem volna velük beárnyékolni a kertet. De végülis ami fa-dolog, azt ráhagyom, így fügefa nincs. Van viszont a környéken dögivel, úton útfélen. Nem mindegyiken van jó vagy bő gyümölcstermés, de sokszor kisebb nyeszlett fákon meglepően sok és jó minőségű füge terem. 

Kecskesült

Görögország legtöbb vidékén ünnepi asztal része általában a kecskesült, időszaktól függetlenül. Lehet az karácsonyi vagy Húsvéti (főleg) asztal, vagy bármilyen öröm megünneplésére rendezett vendéglátás, a kecskesült mindig megállja a helyét az ünnepi asztalon, de a hétköznapokban is. Nem csoda, hisz rengeteg a kecske a sziklás, kopár hegyeken, főleg a szigeteken. Ezek a kecskék, melyek szabadon vannak tenyésztve, valami elképesztő tehetséggel másznak fel a  legmagasabb hegyek, legmeredekebb sziklafaira is. Húsuk talán a legegészségesebb, hisz növényekkel táplálkoznak, különlegesen szereik az olívafa leveleit. Már leírtam a kecskesült készítését ( kecskesült 1 , kecskesült 2 , kecskesült 3 ) így most csak a képeket mutatom meg. Én nagyon szeretem, ünnepekkor előszeretettel készítem, nagyon "hálás" étel, nem lehet csalódni benne, ráadásul  csak bedobom a sütőbe és ottfelejtem..