Az idei főzőtanfolyam 2. szériájában a következőket főztük:
1. darált húsos makaróni
2. gavros (apró hal) sütőben szkordáliával (fokhagymás krumplipüre)
3. lencsefőzelék görögösen olajos lakerda hallal (olajban tartósítószer nélkül eltett hal)
4. nyúlsztifádó
5. tiropita, avagy a fenti képen látható túrós lepény. Ez utóbbi nyerte el legkevésbé a tetszésüket mert elolajoztuk a nagy dumában:)
Ezenkívül kedves vendégeink még meg voltak vendégelve mikor megérkeztek briámmal, valamint egy gazolásos nap után:) a maradék lencsével és tojásos paradiocsomfőzelékkel:)))
1. darált húsos makaróni
2. gavros (apró hal) sütőben szkordáliával (fokhagymás krumplipüre)
3. lencsefőzelék görögösen olajos lakerda hallal (olajban tartósítószer nélkül eltett hal)
4. nyúlsztifádó
5. tiropita, avagy a fenti képen látható túrós lepény. Ez utóbbi nyerte el legkevésbé a tetszésüket mert elolajoztuk a nagy dumában:)
Ezenkívül kedves vendégeink még meg voltak vendégelve mikor megérkeztek briámmal, valamint egy gazolásos nap után:) a maradék lencsével és tojásos paradiocsomfőzelékkel:)))
Comments